The Eleventh Conference for Young Scientists in Ceramics, SM-2015

Katedra za inženjerstvo materijala Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu će u periodu od 21-24. oktobra 2015. Godine organizovati jedanaestu po redu konferenciju za mlade naučnike u oblasti keramike (Conference for Young Scientists in Ceramics).

Konferencija ima dugu tradiciju koja seže do 1998. godine kada je organizovan prvi skup pod imenom Students Meeting. Od tada se kvalitet i obim skupa konstantno uvećavao, da bi 2013. skup prerastao u konferenciju pod nazivom Conference for Young Scientists in Ceramics. Konferencija se održava svake dve godine na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu. Glavni ciljevi ovog tradicionalnog skupa su promocija rada mladih istraživača, upoznavanje i razmena iskustava studenata iz svih krajeva sveta. Učesnici konferencije su studenti master i doktorskih studija u oblasti materijala, mada nema ograničenja po pitanju starosti i zvanja učesnika. Više o konferenciji se može saznati putem sledećeg linka http://www.tf.uns.ac.rs/sm/. Zvanični jezik skupa je engleski.

Želimo da pozovemo studente smera za inženjerstvo materijala svih godina da prisustvuju predavanjima i prezentacijama koliko im to obaveze na fakultetu dozvoljavaju. Takođe, svih ovih godina studenti su aktivno učestvovali u organizaciji konferencije, što se nadamo da će biti slučaj i ove godine. Učešće u organizaciji će vam pružiti dragocena iskustva o tome kako se organizuje jedna međunarodna konferencija, upoznaćete kolege iz celog sveta i produbiti kontakte sa kolegama sa različitih godina našeg smera.

Ukoliko ste zainteresovani da doprinesete organizaciji konferencije i na taj način postanete deo ove tradicije molimo vas da pošaljete mejl sa naslovom ‘SM‘ na djtripkovic@tf.uns.ac.rs u kome ćete navesti ime, prezime, broj telefona i da li biste radije radili nešto što uključuje komuniciranje na engleskom ili ne. Prijave šaljite najkasnije do nedelje, 18. oktobra u ponoć.

Katedra za inženjerstvo materijala

Postavi komentar